Menu

Klanten aan het woord

Hier moet een professional aan de slag - Happa's & Tappa's
In juni werd er aan ons huis een veranda gebouwd. Dat betekende dat de bestrating ook opnieu moest worden aangelegd. In de tuin zat ooit een betonnen vijver, die we hadden volgegooid met aarde en daaroverheen was een grasveldje onstaan, helaas wilde het gras maar niet groeien boven die betonnen rand... Lees verder (PDF)

Een mooie afscherming met onze buren
Familie X uit B wil de erfafscheiding met de buren vervangen. Hun wens is een natuurlijke afscheiding zonder de zakelijke uitstraling van een schutting. Wij hebben de familie geholpen door een schutting te plaatsen van gaas, speciaal bedoeld om te laten begroeien. Nu de schutting is begroeid met prachtig bloeiende Klimop en Kamperfoelie kan de familie met een tevreden gevoel van de zomer gaan genieten.

Een groot terras in de achtertuin
Familie B uit Z was net verhuisd naar hun nieuwe woning. Het enige dat nog ontbrak was een groot terras in de achtertuin. Samen hebben wij gekozen om een tegel van leisteen te gebruiken, passend bij de rest van de tuin. Onze hoveniers hebben er in korte tijd een prachtig en functioneel terras van gemaakt.

De gevaarlijke boom
De heer M uit R is in het bezit van een mooie grote garage. Het enige probleem was echter de gevaarlijk overhellende Iep. Als deze zou omvallen was er weinig meer van de garage over. Wij zijn gaan inventariseren en met behulp van onze vakkundige medewerkers hebben wij de boom onder gegarandeerd veilige omstandigheden gekapt.