Menu

Wie zijn wij

Positieve Ontwikkeling
Hoveniersbedrijf Spijker heeft ruim 30 jaar ervaring in het hoveniersvak. In 1982 startte Frank Spijker de eenmanszaak. Hij hield zich voornamelijk bezig met kleinschalige aanleg en onderhoud. Sinds die tijd zijn wij doorgegroeid tot een mooi bedrijf met zes medewerkers. Met veel plezier en toewijding voeren wij alle soorten activiteiten uit in uw tuin of groenvoorziening.

Personeel
Ons team bestaat inmiddels naast de directeur Dirk Lam uit vijf medewerkers, drie hiervan zijn vakbekwaam hovenier en twee medewerkers zijn aankomend hovenier. Wij adviseren onze klanten op basis van de nieuwste technieken en laatste voorschriften. Daarom houden wij de kennis van onze medewerkers constant op peil. Elk jaar bezoekt ons hele team een landelijke beurs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Ook volgen zij regelmatig cursussen en seminars die betrekking hebben op hun vak. Hierdoor blijft onze kennis steeds up-to-date.

Kwaliteit
Kwaliteit betekent voor ons het constant streven naar een succesvolle en hoogwaardige samenwerking. Heel bewust hebben wij gekozen voor het Tuinkeur-keurmerk. Voor u zijn door Tuinkeur onze bedrijfsspeerpunten professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit getoetst. Uw garantie voor een fijne samenwerking en een perfect eindresultaat. Kijk voor nadere informatie ook even op de pagina Tuinkeur.