Menu

Wie zijn wij

Positieve Ontwikkeling
Hoveniersbedrijf Spijker heeft ruim 40 jaar ervaring in het hoveniersvak. In 1982 startte Frank Spijker de eenmanszaak. Hij hield zich voornamelijk bezig met kleinschalige aanleg en onderhoud. Sinds die tijd zijn wij doorgegroeid tot een mooi bedrijf. Met veel plezier en toewijding voeren wij alle soorten activiteiten uit in uw tuin of groenvoorziening.

Personeel
Ons team bestaat inmiddels naast eigenaar Dirk Lam uit drie medewerkers, twee hiervan zijn vakbekwaam hovenier en één medewerker is aankomend hovenier. Wij adviseren onze klanten op basis van de nieuwste technieken en laatste voorschriften. Daarom houden wij de kennis van onze medewerkers constant op peil. Elk jaar bezoekt ons hele team een landelijke beurs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Hierdoor blijft onze kennis steeds up-to-date.

Kwaliteit

Kwaliteit betekent voor ons het constant streven naar een succesvolle en hoogwaardige samenwerking met diverse partners. Wij kiezen heel bewust om zoveel mogelijk met duurzaam materiaal te werken. Zo gebruiken we zoveel mogelijk elektrisch gereedschap en gebruiken we alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen tijdens het onderhoud.