Menu

Vijvers & Waterpartijen

Een waterpartij of een vijver in uw tuin is een waardevolle aanvulling. Een vijver brengt afwisseling en biedt ruimte aan allerlei waterplanten. Een vijver heeft grote aantrekkingskracht op vogels, kikkers en insecten zoals libelles. Aan een vijver kunt u het meeste plezier beleven als deze goed is doordacht. De plek, de samenstelling van planten en het formaat van de vijver spelen daarbij een belangrijke rol.

Een leuke variatie op een gewone vijver is een prachtig natuurlijke zwemvijver. Het hele jaar geniet u van een mooie vijver en in de zomer ontspant u heerlijk door er in te zwemmen. Een zwemvijver brengt aanzienlijk minder onderhoud met zich mee dan een zwembad en door de natuurlijke uitstraling gaat de harmonie met uw tuin niet verloren.

Rubberflexfolie, polyester of leem
Wij ontwerpen en leggen op deskundige wijze (zwem)vijvers of complete waterpartijen voor u aan. Uiteenlopende materialen behoren tot de mogelijkheden: rubberflexfolie, polyester of zelfs leem. Ook verzorgen wij de beplanting in en rondom het water.

De juiste biologische samenstelling van het vijverwater is essentieel. Aan de hand van een volledige wateranalyse verrichten wij de benodigde acties om u jarenlang plezier van uw vijver te garanderen.

Hovenier nodig?

Offerte aanvragen